våra behandlingar

natural facelift massage

45 min 650 kr

Natural faclift massage är en ansiktsmassage som ger ett en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp.
Detta är en behandling som även verkar under för dig som är stressad. En riktig antistress behandling som frigör må bra-hormonet oxytocin som sänker stressnivån och får dig att varva ner. Massagen arbetar främst med att frigöra blockeringar i ansiktsmusklerna och bindväven samt att öka cirkulationen i huden. Innan behandlingen rengör och peelar jag ditt ansiktet. Sedan inleds behandlingen med avslappnande massage av axlar, nacke och hårbotten, följt av en energibalansering av livsenergin, Qi.  Natural facelift massage har en positiv effekt på rynkor och linjer och stramar upp ansiktets konturer. Energibalanseringen bidrar till att förbättra hela kroppens hälsa och är fantastisk för dig som känner dig stressad.
För en långvarig effekt bör en serie av fyra till fem behandlingar utföras med ca 10 dagars mellanrum och sedan en behandling i månaden. Men du märker skillnad redan efter första behandlingen.
ansikts & antistressmassage

30 min 475 kr 

En mycket avslappnande och stressreducerande massage. Axlar, nacke, skalp och ansikte masseras och avslutas med en balansering av Qi.


klassisk massage

60 min 725 kr
Klassisk svensk massage med välgörande oljor. Här får du en genomgående massage av rygg/nacke/säte, underben och fötter som avslutas med en rogivande ansiktsmassage och balansering av Qi.
Massagens kända effekter är bl.a. ökad blodcirkulation, sänkt blodtryck och ökad frisättning av hormonet oxytocin. Du kommer att får en härlig känsla av lugn och ro och en avslappnad kropp.

45 min 600 kr
Klassisk svensk massage med välgörande oljor. Här får du en genomgående massage av rygg/nacke/säte och som avslutas med en rogivande ansiktsmassage och balansering av Qi.
Massagens kända effekter är bl.a. ökad blodcirkulation, sänkt blodtryck och ökad frisättning av hormonet oxytocin. Du kommer att får en härlig känsla av lugn och ro och en avslappnad kropp.

30 min 475 kr
Klassisk svensk massage med välgörande oljor. Det här är en kortare massage t ex underben och fötter som avslutas med en balansering av Qi. Massagens kända effekter är bl.a. ökad blodcirkulation, sänkt blodtryck och ökad frisättning av hormonet oxytocin. Du kommer att får en härlig känsla av lugn och ro och en avslappnad kropp.

90 min 1 050 kr
Klassisk svensk massage med välgörande oljor. Här får du en genomgående helkroppsmassage inklusive händer och fötter och som avslutas med en rogivande ansiktsmassage och balansering av Qi.
Massagens kända effekter är bl.a. ökad blodcirkulation, sänkt blodtryck och ökad frisättning av hormonet oxytocin. Du kommer att får en härlig känsla av lugn och ro och en avslappnad kropp.

massageterapi

60 min 725 kr |   45 min 600 kr

Vid första tillfället går vi igenom vad som kan ligga till grund för den spända muskeln, detta för att jag ska kunna den dig så bra behandling som möjligt.
Behandlingen består sedan av en djupgående massage på och runt det aktuella området och pressur på en eller flera triggerpunkter på den aktuella muskeln. Triggerpunktsbehandlingen ökar blodtillförseln till muskeln och hjälper den att lättare slappna av. Resultatet blir minskad smärta och en mer avslappnad muskulatur, vilket på sikt gör dig smärtfri i det aktuella området. Behandlingen avslutas med en rogivande ansiktsmassage och balansering av Qi. Vid behov får du med dig stretchövningar och/eller träningsförslag som du kan göra hemma för att förebygga uppkomsten av nya muskelspänningar.


LYX behandling

massageterapi + natural facelift massage

75 min 975 kr

En lyxig behandling för Dig som vill ha allt!


Rygg och axlar får en rejäl genomgång med djupgående massage där även triggerpunkter behandlas om det behövs.

Sedan blir det en natural facelift massage som inleds med rengöring och peeling av ansiktet.  

En ansiktsmassage som ger ett en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Detta är en behandling som även verkar under för dig som är stressad. En riktig antistress behandling som frigör må bra-hormonet oxytocin som sänker stressnivån och får dig att varva ner. I denna massage sker även en balansering av Qi.

Efter massagen brukar man känna sig härligt mosig och lugn. Detta beror på att kroppens må-bra-hormon oxytocin har frisätts. Senare kan dock symptom så som illamående, lätt huvudvärk/yrsel,  frossa och trötthet uppstå. Detta är helt naturligt då kroppen släppt på spänningar. Symptomen kan även komma dagen efter för vissa person medan andra inte känner av några alls. Efter några behandlingar brukar dessa symptom utebli. Har du fått en djupare behandling kan du uppleva det som träningsvärk i de behandlade musklerna. Detta är en naturlig reaktion och kroppens sätt att läka.

Drick några extra glas vatten samma dag som massagen för att hjälpa kroppen att bli av med slaggprodukter som frigjorts under behandlingen.