naturligt.vis

Vi tänker helhet! Signalerna från vår fysiska kropp kan komma från en skada, en trött muskel eller från våra tankar, känslor, attityder och värderingar. Vårt psyke och vår fysiska kropp påverkar varandra och är ett med varandra. Massage hjälper till med allt detta, oavsett orsak! Vi hjälper dig att lugna både ditt fysiska och mentala system. Varje människa är unik, så vi skräddarsyr behandlingen efter just dina behov. Vi gör allt från att behandla en specifik skada till att reducera din stressnivå och ge dig en lugn stund i vardagen. Efter ett personligt möte arbetar vi tillsammans med dig för att nå bästa möjliga resultat på ett naturligt vis. Vi erbjuder svensk klassisk massage, massageterapi med triggerpunktsbehandling och natural facelift massage.

jessica ekendahl

Jag som startat och driver naturligt.vis heter Jessica Ekendahl, född och uppvuxen i Värnamo. Efter många år som gymnasielärare och en tids utmattning bestämde jag mig för att skola om mig, till massageterapeut. Mina kunskaperna från tidigare studier inom biologi ligger till grund för den utbildningen jag nu gått på Sveriges utbildningscenter, där jag läst till diplomerad massageterapeut. Jag har också utbildat mig på The Beauty Academy inom natural facelift massage, en fantastisk massage som minskar stress och reducerar rynkor. Jag innehar F-skattsedel och är medlem i Svenska Friskvårdsförbundet och har där behandlingsskade- och ansvarsförsäkring.  

GDPR: När DU bokar en tid hos oss kommer du att hamna i vårt kundregister. DU kan när som helst på begäran bli borttagen därifrån.