natural facelift massage

Natural facelift massage är en ansiktsmassage som ger ett en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp.

Detta är en behandling som även verkar under för dig som är stressad. En riktig antistress behandling som frigör må bra-hormonet oxytocin som sänker stressnivån och får dig att varva ner.

Natural facelift massage är en behaglig och avslappnande massage som innehåller en unik blandning av mycket effektiva tekniker från gamla traditionella orientaliska behandlingsmetoder med komplement från japansk ansiktsmassage. Innan behandlingen rengör och peelar jag ansikte och dekolletage för att få bästa effekt.

Massagen arbetar främst med att frigöra blockeringar i ansiktsmusklerna och bindväven samt att öka cirkulationen i huden. Den inleds med avslappnande massage av axlar, nacke och hårbotten, följt av en energibalansering (Qi) som aktiverar specifika akupressurpunkter i ansiktet. Ayurvedisk teknik används för att ”jämna ut” fina linjer och rynkor. Djupare tekniker används för att släppa på blockeringar i bindväven, och lyft av de underliggande ansiktsmusklerna. Cirkulationen förbättras och vävnaden blir mer flexibel. Massagen avslutas med lymfdränage och jordningstekniker. Natural facelift massage har en positiv effekt på rynkor och linjer och stramar upp ansiktets konturer. Energibalanseringen bidrar till att förbättra hela kroppens hälsa och är fantastisk för dig som känner dig stressad.
För en långvarig effekt bör en serie av fyra till fem behandlingar utföras med ca 10 dagars mellanrum och sedan en behandling i månaden. Men du ser skillnad redan efter första gången.

Bilderna nedan visar före (vänstra) natural facelift massage och den (mellersta) efter två behandlingar med n.f.m. och den högra efter tre behandlingar med n.f.m. Behandlingarna har utförts med ett 10 dagarsintervall mellan varje tillfälle. Inget filter!